dinsdag 30 september 2008

Nieuwe Challenge


Er staat een nieuwe sketch op Friday Sketchers en ook deze keer heb ik een kaartje gemaakt.
Het afdrukje is Leah van Whipper Snapper, ingekleurd met Derwentpotloden. Het papier is van American Crafts. Het wolkje met smiles is van Hero Arts.

There's a new sketch on Friday Sketchers and I made another card.
The stamp is Leah from Whipper Snapper, colored with Derwent pencils. The paper is from American Crafts. The cloud with smiles is from Hero Arts.

woensdag 24 september 2008

challenge kaartje


Een scrapkaart voor de Friday Sketchers. Het papier is een nieuwe lijn van Basic Grey 'Eva' erg mooie papiertjes! Het roze cardstock is Color Core So Mod en de vogeltjes en de bloemetjes links zijn van Pink Paislee.
A scrapcard for Friday Sketchers. All of the paper is from Basic Grey 'Eva' really nice papers! The pink cardstock is from Color Core So Mod and the little birds and the flowers on the left are from Pink Paislee.

dinsdag 23 september 2008

Gewone kaart


Vandaag nog een kaartje gemaakt, ik verwacht niet dat de ontvanger van het kaartje hier zal gaan kijken.
De achtergrond is gemaakt met resist en daaroverheen ecoline, dat vindt ik heel goed gelukt! Het elfje is van Stampinback de bubbeltjes ook trouwens. Het rondje met tekst is van AUD design de geschulpte rand en 'gewone' rondje zijn Nestabilities.

I made another card to day, I don't think the person who will receive this card, will take a look here.
The background is made with resist and ecoline, I think it worked really well!
The little elf is from Stampinback de little bubbles too. The round with text is from AUD Design the scalloped and 'normal' round are Nestabilities.

Fijne feestdagen


Een nieuw scrapkaartje, met weer een Magnolia stempeltje. Ik weer niet meer van welke papierlijn het papier komt.
Het gewikkelde draadje is scrappersfloss en de tags komen van een quickutz stansje.

A new scrapcard, again Magnolia. I cannot remember which paper this is. The thread is scrappersfloss and the little tags are a quickutz die.

maandag 15 september 2008

Scrapkaartje


Dit is een scrapkaart met een layout van -kaarten maken met Tiets-, ik heb Jolie Chocolat papier gebruikt, het roze cardstock is van ColorCore door de Cuttlebug en geschuurd, de randjes bewerkt met een stempelblokje.
Ik vind het zelf wel een schattig kaartje geworden.
This is a scrapcard with a layout from -kaarten maken met Tiets-, I used Jolie Chocolat paper, the pink cardstock is from ColorCore put it thru the Cuttlebug and sanded it, the edges are sponged with a chalkink.

zondag 14 september 2008

Twinchie


Dit is mijn eerste twinchie, het is een achtergrondje van papier wat op mijn bureau lag, bijna de goede maat, dus gelijk gebruiken! De kindertjes heb ik rondom met een chalk gesponst en in embossingpoeder gedoopt. De achtergrond is gestempeld met witte StaZon. De zusjes heb ik vastgemaakt met een paar stiksteekjes, dan nog als 'finishing touch' een hartje van een busje Tres Jolie brads gepakt.
(Een twinchie is een 2 x 2 inch kaartje).

woensdag 3 september 2008

Kerstkaartje



Een kerstkaartje, voor sommigen vroeg voor anderen laat, dit is zo ongeveer mijn 5de kerstkaart dit jaar.

Cardkit September


Wat een tijd geleden!
Natuurlijk heb ik intussen nog wel kaarten gemaakt maar niet meer geplaatst.
Deze is van de cardkit van september.